Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rádió 6 MACSKAJAJJ!

Rádió 6 MACSKAJAJJ:


 

Adásidő:Hétfő-péntek:7.00-10.00

Műsorvezetők:

Dósa Marianna

Gárdos Attila

A Műsorról:

Macskajajj ellen nincs orvosság.. vagy mégis? Ébredjen
Dósa Mariannával és Gárdos Attilával! Minden hétköznap reggel 7-10-ig!

Aktuális hétköznapi témák, sztárvendégek, tudományos izék, természetesen a legjobb zenékkel! Ez az orvosság a Macskajajj-ra Rádió 6 módra! Ne hagyja ki!

Hozzászólna?
Hívja az adást: 06-30-620-1013 vagy írjon sms-t ugyanerre a számra.
Küldjön e-mailt: studio@radio6.hu

 

A műsorveztők:

1.Gárdos Attila:


 

Valamikor a 70-es évek végén láttam meg a napvilágot és már gyerekként is a zene volt az egyik fő meghatározója az életemnek. Állandóan a rádiót hallgattam és mindig felvettem a legújabb felvételeket.

Elég hamar hallgatóként kötöttem ki egy közszolgálati rádió 2-től 5-ig tartó kívánságműsora mellett, ahonnan mindig sikerült a legjobb zenékkel bővíteni zenei gyűjteményemet.

Igazán ilyen fiatalon kerültem közel a kívánságműsorhoz és akkor azon gondolkoztam, hogy egyszer jó lenne a "dobozból beszélni" és a zenei kéréseket teljesíteni... Ez volt a múlt és azóta eltelt sok idő, ezalatt sikerült elvégeznem egy főiskolát is, ahol rádiós és televíziós műsorvezetőként végeztem.

Szerencsésnek érzem magam, hiszen több mint 4 éve a "dobozból beszélek" és egy jó ideje a egy helyi televízió képernyőjén is feltűnök időnként. Remélem a hallgatók és a nézők nagy örömére... :) :)

:

Dósa Marianna:
 

Bemutatkozik az Átvészelő a Rádió 6-tal! Menüpontban!